Over Catfish and the Bottlemen

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Aneil Lutchman

Catfish and the Bottlemen is een indierockband uit Llandudno, North Wales.

Op 15 september 2014 bracht de groep hun eerste album uit, The Balcony. Na de bekendmaking van het debuutalbum, kondigde de groep een volledige tour aan in het Verenigd Koninkrijk.

Nummers van de band werden gebruikt in de voetbalgame FIFA: Cocoon in FIFA 15 en Postpone in FIFA 17.

Discografie

Albums

  • 2014: The Balcony
  • 2016: The Rode
  • 2019: The Balance

EP's

  • 2009: Poetry & Fuel
  • 2010: Beautiful Decay
  • 2013: Catfish and the Bottlemen
  • 2014: Kathleen and the Other Three
Lees verder op Wikipedia