Het lichaam van de zestienjarige Roger wordt gevonden in een moerassig gebied. Hij lijkt omgebracht met messteken, maar nader onderzoek toont aan dat hij werd neergeschoten. Het spoor leidt naar een elitaire school die eigenlijk veel te duur was voor de jongen. Een oude vriend vraagt psycholoog Sebastian Bergman om hulp bij het onderzoek, maar Bergman heeft zelf al genoeg zorgen. Hij moet de erfen
Titel
Wat verborgen is
Auteur
Hjorth Rosenfeldt
Vertaler
Geri De Boer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Det fördolda
Uitgever
Amsterdam: Cargo, 2011
1 digitaal bestand
Aantekening
Hjorth Rosenfeldt is een pseudoniem van Michael Hjorth en Hans Rosenfeldt
ISBN
9789023455967
CloudLibrary
4nmg589

Andere formaten:

Over Hjorth Rosenfeldt

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Albin Olsson

Hjorth Rosenfeldt is het Zweeds auteursduo Hans Rosenfeldt (1964) en Michael Hjorth (1963). Rosenfeldt is acteur, toneelschrijver en presentator. Hjort is mede-eigenaar van een Zweedse productiemaatschappij.

Onder de naam Hjorth Rosenfeldt schreven zij de thrillerserie De Bergmankronieken. Deze serie is gebaseerd op de televisieserie Den fördömde (2010).

Bibliografie

  • 2010: De fördolda (nl: Wat verborgen is)
  • 2011: Lärjungen (nl: De discipel)
  • 2012: Fjällgraven (nl: Het familiegraf)
  • 2014: Den stumma flickan (nl: Het stille meisje)
  • 2016: De underkända (nl: De test)
  • 2018: En högre rättvisa (nl: Het oordeel)
  • 2021: Som man sår (nl: De oogst)
Lees verder op Wikipedia

Suggesties