E-boek
Nederlands

Misschien wel niet

Jannah Loontjens (auteur)
+1
Misschien wel niet
×
Misschien wel niet Misschien wel niet

Misschien wel niet

Genre:
In haar nieuwe roman 'Misschien wel niet' beschrijft Jannah Loontjens vier dagen uit het leven van Mascha. Ze woont in Amsterdam, heeft net als haar vriend een goede baan en samen hebben ze twee kinderen. Ze leidt een leven dat exemplarisch lijkt voor deze tijd, waarin een grote keuzevrijheid en social media het leven veraangenamen, maar ook ingewikkeld maken. Mascha beleeft losbandige avonden m
Titel
Misschien wel niet
Auteur
Jannah Loontjens
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Ambo/Anthos B.V., 2014
ISBN
9789026328046
CloudLibrary
3kuo9r9

Over Jannah Loontjens

CC BY 3.0 - Foto van/door Uitgeverij Ambo

Jannah Loontjens (Kopenhagen, 1974) is schrijfster, dichteres en filosofe. Ze werd geboren in Denemarken en woonde als kind in Zweden.

Biografie

Carrière

Jannah Loontjens promoveerde in 2012 bij Mieke Bal aan de Universiteit van Amsterdam op haar proefschrift Popular Modernism.

Voor De Groene Amsterdammer en Awater schreef ze over poëzie en filosofie, voor de Volkskrant schreef ze van 2007 t/m 2020 recensies van buitenlandse literatuur, grotendeels uit Scandinavië. Met enige regelmaat schrijft ze opiniestukken voor o.a. Trouw (krant) en NRC Handelsblad. Sinds 2019 heeft ze een vaste rubriek in Filosofie Magazine.

Ze doceerde filosofie aan de UvA, aan ArtEZ en aan de Gerrit Rietveld Academie. In 2019 stopte ze met lesgeven om zich volledig op het schrijven te richten. Wel geeft ze nog lezingen en zomercursussen aan de ISV…Lees verder op Wikipedia