Als een alleenstaande moeder promotie krijgt op de scriptafdeling van een populaire soapserie, merkt ze al snel dat ze in haar werk gesaboteerd wordt. Ze roept de hulp in van goede vrienden.
Titre
Even tussen ons
Auteur
Jane Fallon
Traducteur
Anna Livestro
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Tell me a secret
Éditeur
Utrecht: De Fontein, 2020
349 p.
ISBN
9789026149726 (paperback)

Plusieurs formats:

Commentaires

Holly (43) is de alleenstaande moeder van Ashley (22) en dolblij met haar promotie op de scriptafdeling van een populaire soapserie. Al snel merkt ze dat ze in haar werk tegengewerkt wordt. Uit haar naam gaan er opruiende mails naar collega’s en haar documenten worden vervalst. Tot haar ontzetting gaat haar verdenking naar haar collega Roz. Zij waren drie jaar tijdens het werk dik bevriend. Roz had altijd wilde verhalen over luxe diners en filmsterren die ze door het werk van haar man Hugh ontmoet had. Holly neemt haar vriendin Dee, twaalf jaar getrouwd met Gavin, in vertrouwen en zij beloven haar te helpen bewijs te vinden voor de sabotage. Geleidelijk aan ontdekken ze dat het hele luxe leven van Roz een verzinsel is en dat ze nergens voor terugdeinst om Holly uit haar baan te werken. Holly is sympathiek, sociaal, optimistisch en vol humor. Het verhaal is lichtvoetig, vol verrassingen, vol ironie. Je leest het met een glimlach en betrokkenheid.

À propos de Jane Fallon

Jane Fallon, née le 9 décembre 1960 dans le Middlesex (Royaume-Uni), est une autrice britannique de romans à succès. Ancienne productrice de télévision, elle est aussi connue pour les séries populaires britanniques Teachers, EastEnders et La Vie en face.

Biographie

Jane Fallon naît le 9 décembre 1960. Ses parents possèdent une maison de la presse, et elle grandit dans un appartement au dessus de celle-ci. Elle fait ses études à la St Bernard's Convent School de Slough, et étudie l'histoire à l’University College de Londres.

Vie privée

Fallon est en relatio…En lire plus sur Wikipedia