Commentaires

Nicki Clements (42) woont sinds zes maanden met man Adam en twee kinderen in de fictieve Londense voorstad Spilling. Onzeker als ze is, neemt ze sinds haar kindertijd vaak haar toevlucht tot leugens. Ze is gelukkig met Adam, maar zoekt al langer meer spanning op een erotische website en in erotische online vriendschappen. Op de dag dat de spraakmakende in Spilling wonende columnist Damon Blundy is vermoord, rijdt ze meermaals over de hoofdweg naar de school van de kinderen en als ze daar een politieman ziet die ze kent van de website, keert ze om. Dat valt de politie die videobeelden bestudeert op en ze wordt verhoord. Dan maakt een leugentje om bestwil haar verdacht. De bekroonde Britse dichteres (1971) is nu vooral bekend door haar psychologische thrillers. Ook dit goedvertaalde negende deel in de Culver Valley serie wordt uitstekend verteld. Het verhaal is actueel en spannend en speelt, via een gecompliceerde plot, knap met de rol van de virtuele wereld in ons bestaan. Via veel nie…Lire la suite

À propos de Sophie Hannah

CC BY-SA 4.0 - Image by Edwardx

Sophie Hannah, née le 28 juin 1971 à Manchester (Angleterre), est une auteure britannique de recueils de poésie et de romans policiers, spécialisée dans les thrillers psychologiques. Son style est souvent comparé à celui surréaliste de Lewis Carroll.

Biographie

Sophie Hannah est diplômée d’espagnol et de littérature anglaise, elle enseigne à la Manchester Metropolitan University’s Writing School. Outre ses recueils de poésie, elle a également publié plusieurs romans traduits dans plus de vingt pays dont Pas de berceuse pour Fanny.

De 1997 à 1999, elle était Fellow Commoner au Trinity College de l'Université de Cambridge, et entre 1999 et 2001, Fellow au Wolfson College de l'Université d'Oxford.

Elle vit avec son mari et ses enfants près de Cambridge, où elle est Fellow Commoner au Lucy Cavendish Co…En lire plus sur Wikipedia